Over Pesten

UP is een mediaplatform ter verspreiding van geloof, hoop en liefde.

Films, series, podcasts en andere mediaformats met een knipoog naar omhoog.


www.upmedia.be


Productiehuis 

Theater dat levens verandert!

Een theaterstuk, een film, een boek, een lied, een beeld, een schilderij …
Als er naar één van deze kunstvormen gekeken wordt, dan brengt het steeds iets teweeg bij de mens: een lach, een traan, een emotie, een gevoel. Dit gevoel kan het startpunt zijn van een verandering in het leven.

www.candtproductions.com


Jongerencoach Christian Vermeire 

Christian neemt je mee in een proces van duurzame groei. Als coach is hij gedreven om het verscholen potentieel in het licht te werpen zodat je dichter naar jouw doel komt. Hij heeft een passie voor verandering en persoonlijk leiderschap. Met de juiste handvaten helpt hij jou om als persoon vrijheid te ervaren en uit de comfortzone te stappen. Christian handelt vanuit integriteit, heeft een rijke achtergrond en is ervaren jongerencoach.


www.delta-coaching.beOCZ Zwijnaarde - Nieuwe Melac

OC Zwijnaarde vzw heeft in hartje Zwijnaarde twee zalen: Nieuwe Melac en JOC Variant. Deze polyvalente zalen staan open voor allerhande activiteiten: van kleine vergadering tot grote theaterproductie. Alles is mogelijk! Benieuwd? Surf even naar:.www.oczwijnaarde.beChristelijk film en televisie productiehuis

Inge's werk is een mix van keramiek, installaties en land art, tekeningen, schilderijen, performances,....
Ze volgde houtsculptuur in Roeselare, leerde batikken tijdens haar zwerftochten door Afrika en in de kunstacademie van Tielt legde ze zich toe op keramiek (7 jaar). Ze volgde kunstgeschiedenis en monumentale kunst in Gent.


www.ingecasteleyn.be
Pro Sound & Light

Een concert zowel rock, pop als klassiek of koor, modeshow, voorstelling, conferentie… voor al deze evenementen kunt u beroep doen op ForGoodSound.
In geluid, licht en video werken wij met ervaren technici die alles in goede banen leiden.

Wij hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring opgebouwd met geluidsversterking en belichting op heel wat evenementen, ons motto; U vraagt, wij draaien!


www.forgoodsound.com

WE INSPIRE SHARE LEARN

Het doel van WISL is om ervoor te zorgen dat iedereen in zijn missie slaagt. Om dit doel te bereiken vinden wij het belangrijk om samen te werken in plaats van elkaar tegen te werken. 

Een oplossing voor iedere ondernemer

  • Opleidingen

  • Workshops

  • Traject voor coaching

  • Totaaltraject voor de ondernemer


www.wisl.be

Gratis platform voor persoonlijke en professionele groei

www.wisl.world

Kunst en creatief therapeut